لیست اختراعات ندا هاشمي
اختراع ابزار كنترل كننده رحم در جراحي هاي بسته و باز با سيستم محرك الكتريكي بر پايه نياز بالاي پزشكان حوزه جراحي زنان به منظور كنترل بافت رحم در جراحي باز و بسته جهت جراحي هاي كف لگن مي باشد. ابزار هاي موجود همگي از يك سيستم قديمي و دستي ساخته شده اند كه براي استفاده ازآنها بايستي انرژي و توان زيادي جهت حركت دادن رحم صرف مي شود و كاهش زمان در آن مهمترين عامل مي باشد. در اين اختراع با ساخت يك ابزار خودكار و موتوري با كنترل تنها يك شاسي كوچك مي توان اكثر حركت هاي مورد نياز رحم، تخمدان ها و لوله ها در جراحي هاي لاپاروسكوپي و لاپاراتومي را بوجود آورد بدون آنكه انرژي زيادي براي اين كار توسط كمك جراح صرف گردد. اين ابزار با توجه به قابليت جداسازي، شستشو و همچنين استريل نمودن به عنوان يكي از ساده ترين و همچنين پركاربرد در اين حوزه به شمار مي آيد و مي تواند به عنوان يكي از بهترين ابزار هاي باز و بسته براي جراحي رحم از آن استفاده نمود. اين ابزار ميزان موفقيت در انجام جراحي هاي مختلف زنان را افزايش مي دهد و نحوه انجام جراحي در آن آسان مي گردد.
توليد حجم بالاي پسماندهاي كشاورزي و صنايع تبديلي نظير كارخانجات روغن كشي از جمله موضوعات مورد چالش صنعت غذا به شمار مي رود. پسماندهاي كشاورزي، علاوه بر ارزان بودن، منابعي سرشار از پروتئين، فيبر رژيمي، پلي فنول ها و انواع ريز مغذي ها مي باشند. با توجه به جايگاه ميانوعدهها در بين مصرف كنندهها و نگرانيهاي متخصصين تغذيه از بازخورد مصرف ميان وعدههاي ناسالم و فاقد ارزش تغذيهاي؛ هدف پژوهش حاضر توليد و غني سازي ميانوعده حجيم شده فراسودمند بر پايه كنجاله بادام با رويكرد استفاده بهينه از كنجالهها، نواوري در توليد، ارتقاي ارزش غذايي و حفظ تركيبات فراسودمند(آنتي اكسيدان ها و فيبر) بود. استفاده مجدد از پس ماندهاي كشاورزي هم از لحاظ اقتصادي مقرون به صرفه است و هم اينكه منبع غني از پروتئين، فيبر و آنتي اكسيدان هستند كه جايگاهي در مصارف انساني ندارند، ميتوانند تامين كننده نياز تغذيه اي در كشور باشد. با هدف بهينه سازي فرايند پخت اكستروژن و فرمولاسيون فراورده حجيم فراسودمند بر پايه كنجاله بادام، تاثير سرعت چرخش مارپيچ rpm220-120، رطوبت 16-12درصد وسطوح افزودن كنجاله بادام 30-10 درصد بر بر ويژگيهاي تغذيه اي (ميزان تركيبات فنلي، فعاليت آنتي اكسيداني، ميزان فيبر، پروتيئن، چربي ، كلسيم و فسفر) ويژگي بافتي، رنگ و حسي فرآورده بررسي شد. آزمايش در قالب طرح تركيبي (Combine Design) انجام گرديد. نتايج نشان داد؛ با افزايش سرعت چرخش مارپيچ، افزايش رطوبت و كاهش سطح كنجاله بادام ، ژلاتينهشدن نشاسته بهبود يافته و ويژگيهاي بافتي (سختي و ضريب انبساط)، ميكروساختار(تصاويرميكروسكوپ الكتروني سطح مقطع) مطلوبيت بيشتري را نشان داد، اما تاثير منفي بر ميزان فعاليت آنتي اكسيدانها و تركيبات فنلي مشاهده شد. با اين حال، محصول توليدي حاوي فعاليت آنتي اكسيداني و تركيب فنلي بالايي بود. همچنين در اثر اعمال فرايند اكستروژن ميزان فيبرهاي محلول حدود دو برابر افزايش يافته بود. مطابق نتايج بهينه سازي جهت دستبابي به فراوردهاي با ويژگي سلامتي زايي و ارزش غذايي بالا نظير ميزان سختي43/5 نيوتن، تركيبات فنلي كل027/250 ميلي گرم در 100گرم ، ميزان فعاليت آنتي اكسيداني(%)75/16، روشني رنگ 101/67 : شرايط توليد شامل رطوبت 13درصد، سرعت مارپيچ (rpm) 220و ميزان كنجاله بادام 20درصد تعيين گرديد
با تغيير سبك زندگي، تمايل به مصرف غذاهاي آماده و فوري افزايش يافته است. گرانولا ميان وعده مغذي شامل انواع غلات، شيرينكننده و مغز دانهها مي باشد. محصولي مغذي و كم حجم بوده و در تركيب با شير و ماست و يا تاپينگ انواع شيريني و دسر مصرف ميشود. براي نوجوانان، خانم هاي باردار و شيرده و افراد در حال انجام فعاليت هاي ورزشي هوازي، مناسب است. در اين اختراع، فرمولاسيون و توليد گرانولا آرد كامل غلات و بادام چربي گيري شده در سطح نيمه صنعتي انجام پذيرفت. ابتدا توسط فناوري اكستروژن و تلفيق حرارت، فشار و نيروي بُرشي در مدت زمان كوتاه، محصول بافت داده شده با ويژگي مطلوب شامل افزايش جذب آب و قابليت هضم توليد شد. سپس پودر اكسترود توليدي با استويوسايد، مالتودكسترين و شكر فرموله شده و توسط دستگاه گرانولاتور، فوري بودن پودر، افزايش تخلخل و دانه¬بندي يكنواخت، جريان پذيري و عدم كلوخه شدن حاصل گرديد. شرايط بهينه توليد نيمه صنعتي گرانولا فوري، طي اكستروژن شامل نسبت 20% آرد چربي گيري شده بادام، 40% آرد كامل گندم، 40% بلغور ذرت، دماC°150، رطوبت 16%، rpm220 و در جريان گرانولاسيون شامل9/69% پودر اكسترود، شكر 9/29% و استويوسياد 5/0%، مالتودكسترين 8/0% ، رطوبت 2/2% و مش 10 تعيين گرديد. The semi industry production of instant expanded granola
طراحي و ساخت نانوداروي VEGF بر پايه ي Phytosolve براي درمان آندومتر نازك، مربوط به حوزه ي نانوبيوتكنولوژي و نانوفناوري (نانودارورساني) مي باشد. اختلال در رشد عروقي ناشي از كاهش فاكتور رشد اندوتليال عروقي (VEGF) در بافت اپيتليال غدد، علت اصلي نازك شدن اندومتر است و هنوز داروي مشخصي جهت درمان آندومتر نازك وجود ندارد. القاي رگ زايي يك استراتژي درماني ممكن براي اين بيماري ارائه مي دهد. اين تحقيق با هدف توسعه يك سيستم دارورساني جديد با استفاده از ليپوئيد S75 بارگذاري شده با VEGF براي درمان آندومتر نازك انجام شد. پس از مشخصه يابي فيزيكوشيميايي (TEM،DLS)، بررسي الگوي رهايش دارو از طريق كيسه دياليز و آزمون methylthiazol tetrazolium (MTT) براي ارزيابي سميت سلولي نانودارو بر روي سلولهاي آندومتر انجام شد. نتايج بدست آمده بيانگر اين واقعيت است كه نانوداروي طراحي شده در اين تحقيق باعث بهبود اثر درماني دارو، رگ زايي بهتر و بهبود ضخامت بافت آندومتر مي شود كه مي تواند يك روش درماني موثرتر جهت درمان آندومتر نازك باشد. تركيب PhytoSolve S75 و VEGF نويدبخش توسعه يك سيستم دارورساني زيست سازگار با پتانسيل درماني براي درمان اندومتر نازك و ساير كاربردهاي زيست پزشكي است.
موارد یافت شده: 4